За нас

За нас

Убедени сме, че хората могат да вярват и да се чувстват вдъхновени от работата си – тогава те са много по-креативни и продуктивни. Знаем, че те активно търсят смисъл. Те искат да разберат кои са и как могат да повишат своята лична ефективност – тогава те насочват своята емоционална сила, мисловен капацитет и съзидателна енергия в посока на постоянна положителна промяна в личния, семейния и професионалния живот.

Като Ваш личен консултант ще ви предложим стратегии и методи, за да преодолявате трудностите и да постигате целите си. Ние не използваме универсални стратегии за всички организации и хора, а ги адаптираме към специфичните Ви потребности. Затова Ви предлагаме иновативни, аутсорсинг услуги, от които можете да се възползвате чрез индивидуална заявка или чрез абонамент.

Доверете ни се, за да бъдете по-гъвкави и адаптивни на работното място, хармонични в отношенията в семейството и с приятелите!

Нашите ценности и

предимства пред другите

Индивидуален подход

Силното ни убеждение е, че ако бизнесът трябва да бъде оптимизиран,  то той трябва да бъде оптимизиран от началото до края! Нашият опит се простира от организационно консултиране до развитие на човешкия капитал.

Иновативност

Наясно сме, че целта е да подобрите вашето представяне, което да доведе и до положителни финансови резултати. Затова съчетаваме доказаните методи с иновативни подходи, а резултатите са отлични.

Уникалност

Всеки човек е различен, както и всеки бизнес има своите цели, идеологии и принципи. Изцяло се съобразяваме с тях и предлагаме индивидуален подход, който е максимално адаптиран към вашите нужди.

Нашия екип от

професионалисти

Д-р Антонина Кардашева
Управляващ директор

Д-р Антонина Кардашева е Управляващ директор на консултанска компания Smart Strategies Ltd. Тя е Доктор на психологическите науки. Тя е дипломиран психолог и психотерапевт, дипломиран лайф и екзекютив коуч – PCD/NMC. Умело съчетава научните познания и практическите умения.

Виж повече
Георги Кардашев
Мениджър - Корпоративни клиенти

Георги Кардашев е Мениджър „Корпоративни клиенти“ в Smart Strategies Ltd. Завършил е специалност „Право“ в Софийски Университет „Св. Климент Охридски“. Той е медиатор и е специализирал в Търговско-правна медиация. Георги Кардашев е Управител на консултанска къща по правни и търговски дела „Business Design“.

Виж повече
Мартина Цветанова
Експерт "Управление на хора"

Мартина Цветанова е най-новият член в екипа на Smart Strategies Ltd. Нейният опит като Business Analyst и Solutions Analyst в международна компания е богат. Тя използва уменията си за анализ на бизнес процесите в корпоративния бизнес, съобразява ги с клиентските изисквания и успешно ги прилага в дейността на Smart Strategies Ltd.

Виж повече
Иванка Мавродиева
Треньор

Иванка Мавродиева, професор, д-р и д.ф.н., е преподавател в Софийския университет по реторика, бизнес комуникация, връзки с обществеността и академично писане. Защитила е дисертация за парламентарното красноречие в България. 

Йоанна Дочевска
Треньор

Йоанна Дочевска е обучител в сферата на неформалното обучение с богат опит в работата с младежи и изграждане на практически знания и умения у тях. Ползва богат инструментариум от дейности, в които се преплитат иновативни методи чрез спортни упражнения и кретивни подходи

Виж повече
Ивайло Здравков
Треньор

Ивайло Здравков е обучител в сферата на неформалното обучение, спортен специалист от Национална спортна академия «Васил Левски» и активно включен в студентските проблематики, което му дава възможност за ежедневна работа с младежи.

Виж повече
Мария Белопитова
Бизнес коуч
Мария Белопитова, ACC, e Бизнес коуч, Narrative Coach и Трансформационен коуч с над 20г. опит в международна корпоративна среда, от които над 10г. в Управление на човешките ресурси като Старши мениджър на екип в УниКредит Булбанк и УниКредит Банк Русия. Специализира в коучинг за личностна и организационна трансформация чрез развиване на умения за гъвкавост, адаптивност, устойчивост и управление на промяната. Ръководила е функциите по HR стратегия, планиране, бюджетиране, анализи, както и изграждане на системи за мотивация, управление на представянето, възнаграждения и социални придобивки. Освен коучинг практиката има опит в управление на корпоративни финанси, процеси, системи, екипи и хора. Тя е Асоцииран партньор „Програми за личностно и организационно развитие“ към Smart Strategies ООД. Като партньор, Мария участва в разработването и изпълнението на програми за личностно развитие, личностна и професионална трансформация, както и коучинг за развиване на умения за адаптивност, устойчивост и управление на промяната.
Иван Гойчев
Ментор и Организационен Архитект
Иван Гойчев, MSc Компютърни технологии и Мениджмънт, Ментор и Организационен Архитект. Бил е мениджър софтуерно развитие в Amazon AWS като е водил глобални екипи работещи отдалечено, покривайки 24/7 присъствие и ангажимент с клиентите. Преди това в България като директор софтуерно развитие успешно развивал продуктови компании от стартъп до печеливш бизнес обслужващи глобални клиенти от ранга на Lufthansa, WPP и GoldmanSachs.