Дефинирай Реалността: Лаборатория за Успешни Виртуални Екипи

Дефинирай Реалността: Лаборатория за Успешни Виртуални Екипи

[Обновяване 30 март 2020 :
Здравейте, проведохме първото събитие и получихме чудесни отзиви от присъствалите. Публикуваме и видеотo в нашия YouTube канал за тези, които изразиха интерес, но не усяха да се включат. Благодарим ви и ви очакваме скоро отново!]

Екипът на Smart Strategies Ltd. ви предлага да се включите в иновативната ни онлайн Лаборатория за успешни виртуални екипи “Дефинирай реалността”. Стартираме на 19 март, четвъртък от 18ч. В поредица от събития и презентации за кризисен мениджмънт и ефективни екипи ще споделим знания и идеи как да управлявате компаниите си виртуално.

Целта на Лабораторията е да даде знание за управление на бизнес процеси и хора в период на промяна като намали тревожността, стреса, усещането за несигурност при преминаване към нова реалност. Вярваме, че нашите онлайн събития ще ви помогнат да продължите успешния си бизнес и удовлетвореността от работата на ново по-високо ниво.

Много хора се притесняват, че в този период на социални и икономически промени ще се намали продуктивността на бизнеса, ще се появят нерешими проблеми или дори ще се заговори за нова бизнес и организационна архитектура. Това са естествени процеси на промяна! Какво е отношението и ангажираността ни към тях са важни въпроси, а отговорите ще чуете от нас!

Първото събитие „Дистанционната работа – бизнес диамант или подводен камък“, 19 март, четвъртък от 18ч е с фокус към изясняване на предимства или неудобства на новото работно място – работа от вкъщи. Ще коментираме как да се справите с притеснения, съпротиви, нагласи и трудности, които произтичат от дистантната работа. Ще разгледаме промените през два фокуса – ефекти за мениджмънта и ефекти и последствия за служителите. Много от вас вече са работили от вкъщи или от отдалечено място, но не за постоянно. Нужно е да се предефинира сегашната реалност!

Въпросите, които ще обсъдим ще обхванат не само откъде да започнем, но и как да организираме работния процес дългосрочно. Ще си говорим за отражението на промяната върху фирмената, семейната и лична организация.

Събитието е подходяща за вярващи и невярващи в ефекта на отдалечената работа. Полезно е за всички, но най-вече за мениджъри, служители, учители и членове на семейства, които все още не са убедени в социалния ефект от този вид работа.

Участниците ще научат много как да реорганизират ролите си в семейната им система, за да могат да управляват времето си в къщи, постигайки хармония между личен и професионален живот. Ние ще предложим решения, свързани с технически, психологически и социални аспекти на бизнес ефективността чрез виртуален мениджмънт.

Първото ни онлайн събитие е на 19 март, четвъртък от 18ч. като ви молим да се регистрирате за събитието във Фейсбук тук.

Очакваме Ви!

Лектори на програмата:
Антонина Кардашева PhD, DSc, Сертифициран експерт по Емоционална Интелигентност, Основател и Изпълнителен Директор на Фондацията за развитие на Емоционалната интелигентност, Психолог, Персонален Коуч и консултант по управление на социалните динамики в организациите, Управляващ директор на Smart Strategies Ltd..

Иван Гойчев, MSc Компютърни технологии и Мениджмънт – през последните 3 год. е бил мениджър софтуерно развитие в Amazon AWS като е водил глобални екипи работещи отдалечено, покривайки 24/7 присъствие и ангажимент с клиентите. Преди това в България, 12 год. като директор софтуерно развитие успешно развивал продуктови компании от стартъп до печеливш бизнес обслужващ глобални клиенти от ранга на Lufthansa. Бизнес партньор в Smart Strategies Ltd.

2 Responses

  1. Здравейте,

    Тъй като ми е много интересна темата, а съм изпуснала събитието, дали бихте могли да споделите запис.

    Благодаря Ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *