Дефинирай Реалността: Високопродуктивни виртуални екипи

Дефинирай Реалността: Високопродуктивни виртуални екипи

Здравейте, проведохме и второто ни онлайн събитие в Лаборатория за успешни виртуални екипи “Дефинирай Реалността”, на което заедно обсъдихме впечатления от първите ви 2 работни седмици в нови условия.

Темата бе “Високопродуктивни виртуални екипи” и този път ще поставяме акцент върху конкретни казуси, които може би някои от вас са преживели в новата реалност. Срещата бе с фокус върху:

– Успяхме ли да подредим виртуалният офис за да сме “отново” ефективни?
– Как управляваме емоционални реакции и трудни поведения в екипа?
– Как се чувстват лидерите ни?
– Имаме ли служители на кръстопът и агенти на промяната?

Благодарим ви за участието, а за тези които не успяха да се присъединят споделяме видео записа в нашият YouTube канал

Често задавани въпроси(FAQ):
Q: Кои сме ние?
A: Екипът на Smart Strategies Ltd. стартира иновативна онлайн Лаборатория за успешни виртуални екипи “Дефинирай реалността”. Целта ни е да споделим знание за управление на бизнес процеси и хора в процес на промяна и преминаване към нова реалност.
Антонина Кардашева PhD, DSc, Сертифициран експерт по Емоционална Интелигентност, Основател и Изпълнителен Директор на Фондацията за развитие на Емоционалната интелигентност, Психолог, Персонален Коуч и консултант по управление на социалните динамики в организациите
Иван Гойчев, Организационен Архитект, MSc Компютърни технологии и Мениджмънт – през последните 3 год. е бил мениджър софтуерно развитие в Amazon AWS като е водил глобални екипи работещи отдалечено, покривайки 24/7 присъствие и ангажимент с клиентите.

Q: С какво ще си тръгна от събитието?
A: Стремим се да предложим конкретни примери, които да можете да обсъждате и прилагате във вашата бизнес среда и видеото от събитието ще ви помогне за това.

Q: Мога ли да обсъдя конфиденциални казуси с вас?
А: Да. Ние работим по етичните стандарти на консултантския бизнес(Global CMC). В отговор на доверието ви ще подготвим адаптирани смарт стратегии за вашия бизнес.

Q: Предлагате ли трейнинг по конкретни теми валидни за нашата компания?
А: Да, можем да направим това като вътрешно-фирмена програма, ориентирана към казуси от вашата бизнес реалност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *