Следващото ниво: Глобално конкурентно бизнес присъствие

Следващото ниво: Глобално конкурентно бизнес присъствие

[Новина]
Здравейте, проведохме и третото ни събитие и получихме чудесни отзиви от присъствалите. Ето и видеотo в нашия YouTube канал за тези, които изразиха интерес, но не усяха да се включат. Благодарим ви и ви очакваме скоро отново!

В предишните две събития на Лаборатория за успешни виртуални екипи “Дефинирай реалността” говорихме за преминаване на екипите ни към виртуално работно място и постигане на високопродуктивни екипи.

Време е за третата ни презентация на 23 Април от 17:30ч, насочена към лидери, които не просто преминават към онлайн работа, но и искат смело да използват нововъзникващите възможности, за да присъстват ефективно на глобално ниво.

Искаме или не, вече всички сме на един клик разстояние един от друг и можем да се освободим от локалният ни предразсъдък да комуникираме само с колегите в офиса. Отварят се реални възможности за създаване на междукултурни екипи, достъп до таланти и нови пазари, които преди не сме мислили за възможни.

Подготвили сме примери от различни глобални индустрии и ще обсъдим:

1/ Каква е ролята на „културните” и “емоционалните” преводачи при бизнес комуникацията на глобално ниво?

2/ Как да използваме по-широкия достъп до таланти с индивидуални и културни различия, за да сглобим още по-високоефективен екип?

3/ Какви организационни тактики могат да обединят различията и да фокусират компанията към целта?

Очакваме ви!
Запазете си място за събитието тук: https://www.facebook.com/events/2967108749994298/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *