Седмица на емоционалната интелигентност

Седмица на Емоционалната интелигентност

29.10 – 01.11.2019

Екипът на „Фондация за развитие на Емоционалната интелигентност“ има удоволствието да Ви покани да участвате във втората – есенна Седмица на Емоционалната интелигентност в България – от 29.10 до 01.11.2019г, в която ще се проведат две значими събития:

Втора Международна Конференция за 2019 г. на тема „Emotional Intelligence – Smart strategy for Health”, на 28.10.2019
Сертификационно професионално обучение на две нива по Емоционална интелигентност в периода от 30.10 до 01.11.2019 г.

Екипът на Фондацията има изключителен респект към всички хора, които оценяват, че най-ценният им ресурс е ЗДРАВЕТО и знаят, че Емоционалната интелигентност е рецептата за психично и физиологично здраве. Емоционалната интелигентност е „лекарството“ за поддържане на здравословна връзка със средата и устойчиво благополучие!
Темите на конференцията са разнообразни и много интригуващи! Различни лектори от България и чужбина ще представят своя новаторски принос към значимата връзка между Емоционалната интелигентост, Епигенетиката и Генетичното наследство. и Храненето.

Тематичен фокус ще се постави върху динамичната свързаност между нивата на Емоционална интелигентност и храненето, като обясним различните им ефекти. Ще се даде яснота за причините и честата проява на ендокринни заболявания и стерилитет, породени от емоционални проблеми и нарушен емоционален статус.
Известни специалисти в областта на пластичната хирургия и козметичните процедури ще споделят рисковете за естествената красота, като ефект от намалената Емоционална интелигентност и силното влияние на „Синдрома на силиконовата красота“.

В конференцията, посветена на здравето, ще се постави и акцент върху „разболяващите емоции“ под влияние на медии и токсичност в професионалните отношения на работната място. Специалисти в областта на Посттравматично стресово разстройство и Burnout ще споделят за прините и резултатите от емоционалната регулация при различни условия и влияния.

Най-ценното, което ще ви подарим на конференцията са много стратегии за Благополучие и емоционално здраве!

Конференцията ще бъде продължена от сертификационно професионално обучение на две нива по Емоционална интелигентност в периода от 30.10 до 01.11 с водещ д-р Джон Пелитери – президент на Международното общество по Емоционална интелигентност, Ню Йорк, САЩ.

Програмата на обучението ще предостави на участниците експертно знание по емпирично-базирани резултати за Емоционална интелигентност, ефективни стратегии и умения в прилагането й във всички сфери на социалния живот. Сертификатите ще дадат легитимност и възможност на участниците да развият и прилагат знания по Емоционална интелигентност в разнообразна работна среда и условия.

Включете се във втората по рода си в България – Седмица на Емоционалната интелигентност, организирана от „Фондация за развитие на Емоционална интелигентност“ и заедно с нас преживейте неповторими моменти и научете повече за науката за Емоционалната интелигентност!

Запознайте се с повече информация на: